Passejos d'olfacte

Si et falta temps i vols oferir un passeig de qualitat al teu gos, t’ofereixo passejos individuals i adaptats a les seves necessitats (consulta disponibilitat).

Passejos d'olfacte

Si et falta temps i vols oferir un passeig de qualitat al teu gos, t’ofereixo passejos individuals i adaptats a les seves necessitats (consulta disponibilitat).

Aquests passejos són
pel teu gos si:

Els passejos per gossos estan pensats per oferir-se de manera habitual (diverses vegades a la setmana o al mes) o un mínim de 4 dies.

Passeig de prova

10 €

*IVA inclòs

Passeig

12 €

*IVA inclòs

Passeig en festius

16 €

*IVA inclòs

*Desplaçaments a més de 10 km

de Puigcerdà a 0,30 €/km

Objectius del passeig de prova

  • Conèixer al gos o gossa i a la família.
  • Què la família em conegui a mi.
  • Valorar les necessitats o dificultats del gos.
  • Valorar possibles canvis de material de passeig. 

*El passeig de prova serà obligatori abans de contractar qualsevol passeig (excepte per famílies que estiguin treballant en teràpia presencial).

*També s’haurà de tornar a realitzar si fa molt de temps de l’últim passeig. 

Passeig de gossos a la Cerdanya. Gos i persona jugant. Xoco i Sara.

Contacta'm

Objectius del passeig

L’objectiu principal del passeig serà aconseguir un passeig de qualitat per al gos o gossa, on es cobreixin les seves pròpies necessitats i interessos: seguir el seu ritme, olorar, observar, parar a descansar, jugar, explorar, furgar o fer forats, socialitzar amb altres gossos i gosses dins de les seves possibilitats i amb els individus adequats per a ells, etc.

Els passejos no estaran enfocats a cansar o esgotar al gos, estaran enfocats a què el gos o gossa gaudeixi del passeig al màxim, pugui endur-se experiències positives cap a casa i sentir-se satisfet, guanyant així autonomia i autoestima.

Un gos o gossa que pot cobrir les seves necessitats durant el passeig i prendre decisions, serà un gos més satisfet i tranquil, també, a l’hora d’arribar a casa. 

Per poder obtenir tot això és necessari que el gos i jo establim una relació i tingui la suficient confiança amb mi, és per això, que els passejos han de ser de forma periòdica o habitual. 

Com treballo?

  • Respectant les seves necessitats, els seus temps i espais de seguretat.
  • Amb empatia amb el gos o gossa com individu, la seva etologia, l’etapa de vida i la raça.
  • Respectant les seves emocions, dificultats i llenguatge.
  • Individualitzant, cada individu és únic.

Material de passeig

No ofereixes passejos per dies puntuals?

La majoria dels gossos triguen un temps a agafar confiança en una persona desconeguda per ells, guanyar-me la seva confiança és cosa del dia a dia i d’anar demostrant a poc a poc que poden comptar amb mi.

La confiança és necessària per poder gaudir dels passejos, comunicar-se amb sinceritat i acompanyar i delegar en les dificultats.

És per aquest motiu que només ofereixo passejos puntuals a aquells gossos amb els quals ja tinguem una relació, amb els que ens coneguem una mica o què haguem passat un temps fent passejos.