Teràpia per vèncer dificultats

Perquè puguis gaudir del teu gos i de la vostra convivència.

Amb el servei de teràpia per gossos t’ajudaré a entendre al teu gos per saber acompanyar-lo davant les seves dificultats i et donaré les eines necessàries perquè pugui enfrontar-se millor al món, assolir el benestar i us pugueu comunicar d’una manera clara. Anirem a l’arrel dels problemes, sense tapar-los, per assolir aprenentatges sòlids i poder aplicar-los als diferents àmbits de la vida.

Teràpia per vèncer dificultats

Perquè puguis gaudir del teu gos i de la vostra convivència.

T’ajudaré a entendre al teu gos per saber acompanyar-lo davant les seves dificultats i et donaré les eines necessàries perquè pugui enfrontar-se millor al món, assolir el benestar i us pugueu comunicar d’una manera clara. Anirem a l’arrel dels problemes, sense tapar-los, per assolir aprenentatges sòlids i poder aplicar-los als diferents àmbits de la vida.

Aquestes sessions són per tu si:

Aquestes sessions
NO són per tu si:

Avaluació presencial

60 €

La sessió d'avaluació és necessària abans de començar amb qualsevol tipus de teràpia.
*IVA inclòs

*Desplaçaments a més de 10 km

de Puigcerdà a 0,30 €/km

Sessió de teràpia

60 €

*IVA inclòs

*Desplaçaments a més de 10 km

de Puigcerdà a 0,30€/km

Pack de teràpia

220 €

*IVA inclòs
Pack d'oferta, t'estalvies 20 €.

*S’hauràn de realitzar totes les sessions en un màxim de 8 mesos des del moment de pagament. *Desplaçaments a més de 10 km de Puigcerdà a 0,30€/km.

Quins beneficis obtindràs:

Contacta'm

Més informació:

El respecte és la base de tot, tant cap al gos com cap a la família:

  • No es jutja ni es critica, tothom ho ha fet el millor que ha pogut amb les eines i coneixements que ha tingut.
  • No s’utilitzen eines aversives o danyines pel gos (collars d’estrangulament, collars elèctrics, martingales, collar de punxes, corretges de llaç, haltis).
  • No es força al gos a situacions per les quals no estigui preparat o capacitat.
  • Imprescindible entendre al gos per poder ajudar-lo.
  • Pautes completament personalitzades tenint en compte a l’individu i a la família.

Treballo de manera holística i tenint en compte tot el que rodeja al teu gos i que d’una manera o altra el pot afectar o ajudar a millorar: benestar físic, emocional i psicològic. Parlarem d’alimentació, de resultats i proves veterinàries, del seu passat, del seu present, d’emocions… Parlarem d’etologia canina, de genètica, d’ontogenètica, d’etapes de vida, de comunicació canina… Tot és important per arribar a l’arrel del problema.

 

Un cop facis la reserva i el pagament et passaré un qüestionari previ amb preguntes perquè puguis omplir. D’aquesta manera jo vindré a la primera sessió amb una idea del que veurem i podrem anar per feina.

Les sessions les faig a domicili, tot i que començarem sempre al carrer en el vostre entorn més proper. Anirem avançant la sessió segons les dificultats i les necessitats del teu gos, i si és possible acabarem la sessió al vostre domicili. 

Durant la sessió d’avaluació em dedicaré a observar al gos i et faré preguntes. És essencial conèixer a l’individu per poder ajudar-lo (no crec en pautes generalistes, cada gos és únic!). Analitzaré les seves dificultats i veurem com podem començar a canviar les coses.

D’aquesta primera sessió t’entregaré un informe i una proposta de projecte educatiu amb els passos que seguirem (l’informe pot trigar un màxim de 7 dies). 

També t’entregaré un resum de les primeres pautes en PDF per començar a treballar i perquè ho tinguis tot ben ordenat i puguis revisar-ho quan creguis necessari.

Segurament, en aquesta primera sessió, t’emportaràs molta informació cap a casa. Dona’t el temps que necessitis per processar-la!

Es tracta d’una sessió solta, per si vols començar sense agafar el pack o per si vols ampliar informació i coneixement després de realitzar el pack de teràpies. També te la puc recomanar segons el projecte educatiu que cregui necessari per a la vostra família. 

Aquesta sessió de teràpia podrà ser presencial o online segons el projecte educatiu o el que millor s’adapti a les necessitats de cada família. 

Al acabar la sessió de teràpia t’entregaré un PDF amb un resum de les pautes i coses a tenir en compte (amb un màxim de 7 dies).

Amb el pack de 4 teràpies tindràs un descompte de 20 €. El pack te’l recomanaré segons el projecte educatiu que resulti de la sessió d’avaluació.

Aquestes sessions podran ser tant presencials com online. Tot i això, recomano fer un mínim de 2 sessions presencials. 

A l’acabar cada una de les 4 sessions t’entregaré un PDF amb un resum de les pautes i coses a tenir en compte (amb un màxim de 7 dies). Un cop finalitzades les 4 sessions, analitzarem en quin punt us trobeu 

  • Si el teu gos presenta dificultats molt fortes amb persones
  • Si hem de treballar coses puntuals on millor que jo no estigui present
  • Si vols que dediquem una sessió a analitzar vídeos

Les sessions online també són una opció si vius fora de la Cerdanya, tot i que serà necessari fer la sessió d’avaluació de manera presencial. En aquest cas, si veiem que el cas necessita fer algun treball presencial més concret, t’ajudaré a buscar algun altre professional a la teva zona que treballi des del respecte i que et pugui oferir el que necessites en aquell moment.

Per treballar online et ficaré un requisit indispensable: necessitaré que gravis vídeos del teu gos i d’allò que et preocupa per poder coneixe’l millor i així poder ajudar-vos i personalitzar totes les pautes.

Els vídeos els hauràs d’enviar a través de Wetransfer i no més tard de dos dies abans de la sessió.

El seguiment només s’aplicarà un cop començada alguna teràpia, és a dir, a partir de contractar la sessió de teràpia o amb el pack. 

Aquest seguiment compta de dues parts:

  • Què puguis resoldre dubtes puntuals entre una sessió i l’altra sense necessitat d’esperar a la següent.
  • Em posaré en contacte amb tu per saber com esteu evolucionant i veure si és necessari adaptar el projecte educatiu. 

El seguiment es realitzarà per correu electrònic: info@aflordepel.com

Pots escriure’m quan vulguis o quan et vagi millor perquè no te n’oblidis, tot i que marcaré un dia concret per revisar i respondre’t. Si es tracta d’un tema molt complex, l’analitzarem correctament i amb temps a la següent sessió de teràpia.

Depenent de les pautes que t’enduguis per treballar, de les dificultats que tingui el teu gos o vosaltres com a família, us recomanaré tornar a veure’ns en 15 dies, en 1 mes o en 2 mesos per continuar treballant, analitzant i evolucionant. Tu i el teu gos marcareu el ritme de les sessions, i jo aniré recomanant segons el que cregui necessari segons en el punt on us trobeu. De la mateixa manera, si tu ho creus necessari, podem avançar-la o enrederir-la.

Aquesta pregunta és difícil de respondre, dependrà de l’evolució que tingueu, de fins a on estigueu disposades a arribar, dels vostres ritmes i, també, de les dificultats a les quals us enfronteu. Cada família i cada gos són un món.

Tant el projecte educatiu com les pautes poden anar avançant o adaptant-se segons en el punt on us trobeu en cada moment.

Per norma general, les sessions cada cop es faran més espaiades en el temps i quan us vegi preparades per seguir el camí pel vostre compte, us ho comunicaré i ho celebrarem. Estic segura de què quan ja no facin falta, vosaltres mateixes també ho veureu clar!

De totes maneres sempre tindreu les portes obertes per continuar aprenent amb mi o resoldre dubtes amb assessories de manera puntual o per ocasions especials.

Un cop facis la reserva et faré un pressupost incloent les despeses de desplaçament en cas de ser necessari i, abans de la sessió, hauràs d’efectuar el pagament a través de transferència bancària o Bizum, o bé, pagar en efectiu el dia de la sessió just abans de començar. 

Només et demanaré que avisis amb el màxim de temps possible perquè puguem buscar una altra data pròxima per vosaltres, perquè una altra família pugui aprofitar aquella hora i perquè jo no em quedi amb una hora perduda.